09 292 50 50
Wie is Ben Stevens?

Ons verhaal

In 1991 startte zaakvoerder Ben Stevens in bijberoep een bedrijf in koeltechniek en airconditioning. Door de gedreven aanpak werd uitbreiden al snel een must, waarop de overstap naar een eenmanszaak en het bvba-statuut volgden.
Na verloop van tijd trad zoon Simon in de voetsporen van zijn vader en stapte mee in de zaak.

Om een uitstekende service te garanderen werden ook gecertificeerde koeltechniekers in dienst genomen. Koeling is nog steeds een belangrijk onderdeel van de activiteiten van Ben Stevens Koeltechniek, maar het bedrijf heeft zich ondertussen ook gespecialiseerd in warmtepompen, airco, ventilatie en klimatisatie.

Door de jaren heen heeft Ben Stevens Koeltechniek heel wat referenties opgebouwd in binnen- en buitenland. Ook aannemers, sanitair- en elektro-installateurs... doen een beroep op zijn diensten.

Ze erkennen hem als een specialist ter zake en gaan bij nieuwe projecten graag met hem in zee. Ben Stevens Koeltechniek berekent, maakt een uitgebreide en vrijblijvende offerte en begeleidt uw project van A tot Z.

 

Gespecialiseerde vakmensen

U vindt in Ben Stevens een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf. Dit betekent dat we enkel gekwalificeerde vakmensen inzetten voor het plaatsen en onderhouden van koeltechnische installaties en dat we ons houden aan de strenge Europese wetgeving i.v.m. uitstootbeperking en dergelijke.

Zo bent u zeker van een degelijke service.

Om ons nog meer te kunnen concentreren op deze technische invalshoek, maar toch te zorgen voor continuïteit en dezelfde sterke service voor onze klanten, zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare partner om ons hierin te blijven ondersteunen.

Sinds eind 2020 maakt Ben Stevens Koeltechniek daarom onderdeel uit van de technische bedrijvengroep Bumaco Group, en zijn wij met ons heel team verhuisd naar de vestiging in Nazareth.

Wat betekent dit voor u?
Door het grote service-aanbod van Bumaco Group kan u blijven genieten van dezelfde snelle & kwaliteitsvolle 24/7 service, en van een ervaren onderhoudsploeg die uw installatie ook de volgende jaren piekfijn in orde houdt. De servicedienst wordt centraal aangestuurd, maar de service- & onderhoudsploegen werken verspreid over heel het land. U kan dus op uw beide oren blijven slapen!

Hoe kan u ons bereiken voor servicevragen?

Telefonisch (24/7) op 016 44 69 73 of op 056 71 26 69

Per mail (tussen 07u00 & 18u00) op service@bumaco.be

Hoe kan u ons bereiken voor offerte-aanvragen of vragen over onze andere diensten?

Telefonisch op 056 71 26 69 of op 09 292 50 50

In onze toonzaal in Nazareth, Karreweg 7 (graag op afspraak)

Als 'superdealer' van Daikin voldoen Ben Stevens & Bumaco Koeltechniek aan strenge kwaliteitsvereisten.
Daardoor geniet u van:

Verlengde garanties.

Snelle levertijd en vlotte levering van wisselstukken

Correcte prijzen.

De hoogste kwaliteitsstandaard voor installatie en onderhoud.

Een uitstekende, permanente technische bijstand.

Parate en actuele kennis over de nieuwste ontwikkelingen dankzij continue vorming en bijscholing.